Šivam, pacam, pečem in uživam!


Moje ime je
Valentina Golja


Od kod ime? VilaValentina izhaja iz mojega imena Valentina. Rada se pohecam, da imam jaz in vsi okoli mene Valentinovo vsak dan. Po poklicu sem univerzitetna diplomirana ekonomistka, podjetnica, vsestranska mama, ki uživa v šivanju, pacanju, peki in igranju. Moj slogan je: "Šivam, pacam, pečem in uživam!" in tega se držim vsak dan. Od letošnje pomladi tudi vrtičkam.

Kako sem začela šivat? V eni izmed trgovskih verig sem zagledala šivalni stroj in ga brez oklevanja kupila, čeprav nisem imela pojma o šivanju. Ravno takrat ni bilo nikjer žive duše, ki bi mi pokazala, kako se napelje sukanec in naredijo prvi vbodi. Za nasvet sem povprašala gospoda Googla in Youtube in se s pomočjo filmčkov naučila osnov šivanja. Svoje znanje sem nadgradila na tečaju Superelastik pri Anselmi, ker sem se želela naučiti šivanja elastičnih materialov z entlarico.

V mojih začetkih so nastajali predpasniki, majhne toaletke, broške, okraski za smrečico, etuiji za tampone in majhne pozornosti, veliko stvari je šlo naprej ne da bi jih pofotkala. Ker obožujem kiklce in jih zelo rada nosim, sem začela šivati tudi unikatna krila iz bombažnega jerseya in jeansa. Rada se poigram z drznimi barvnimi kombinacijami, detajli in aplikacijami. V mojih izdelkih se zrcalijo otroška igrivost, veselje, žive barve, med vzorci prevladujejo pike, rožice in srčki. V svojo ponudbo dodajam nove izdelke, v zadnjem času predvsem izdelke za otroke, saj ima moja prvorojenka Nuša veliko želja in idej kot so npr. hišica iz blaga ali "avtodom pod mizo", oblačila za igračke, na Valentinovo pa se nam je pridružil še en član družine - fantek Beno.

Pokukaj med izdelke in če ti je kaj všeč, mi piši ali me pokliči. Če imaš kakšno svojo, zanimivo in odbito željo, ki ti jo lahko izpolnim, se tudi javi. Vesela bom novih izzivov!

Vse želje, ideje in naročila sprejemam po mailu info.vilavalentina@gmail.com ali na spodnji kontaktni obrazec. Vesela bom tudi kakšnega klica :) 041 861 992


Napiši mi svoje želje!