Pisani oblaki so se zgrnili nad našo hišo!

VilaValentina prvič na sejmu BazArt v Velenju
15/06/2016
Kadar dežuje, pri nas diši – Recept: čokoladni “kukiji”
10/07/2016
Prikaži vse

Pisani oblaki so se zgrnili nad našo hišo!

“Oblak korenjak po nebu hiti z vetrom se plesat uči. Mu lahek korak v veselje je vsak, krog sonca se hitro vrti… “(otroška pesmica Oblak korenjak, besedilo: Vlado Popovič, glasba Tadeja Vulc)

Pisani oblaki so se zgrnili nad našo hišo, kar pomeni eno samo veselje in pozitiva. Nekaj me zanima! Tudi pri vas “špange” (lasnice) ležijo povsod?

No, nekaj jih je v lepi šatuljici s sovico, nekaj na okenski polici v kopalnici, na nočni omarici in ravno takrat, ko iščemo barvno usklajenost, nastane cela zmeda. Izdelala sem nekaj oblakov, ki so dekoracija za otroško sobo in se lahko obesijo na steno ali kot mehka blazina krasijo posteljo. Imajo pa tudi uporabno vrednost – nanje pripnemo špange in zdaj jih nikoli več ne bomo iskali! Moja ljubiteljica špang je navdušena. Zdaj si mora izbrati še pravo barvo…:)

Nekaj jih bo na voljo v spletni trgovini, nekaj jih bo zagotovo odpotovalo kot darilo prijateljicam. Pocukajte me za rokav, če bi imeli podobnega ali namesto oblaka drugo obliko: ptičko, hiško, sovico, srček.

Naj vas v življenju spremljajo le pisani in veseli oblaki! Valentina

20160615_142542

20160615_142837