Unikatno darilo: kopel + milo + šampon LUSH FUN

Adventni venček in unikatne sveče
08/12/2015
Doma narejen piling za gladko kožo
27/12/2015
Prikaži vse

Unikatno darilo: kopel + milo + šampon LUSH FUN

Otroci zelo radi gnetejo plastelin, ustvarjajo figurice, kače, pri nas doma je še vedno aktualen. Ker pa se tudi v meni vsak dan prebudi otrok, sem se letos lotila “plastelina” tudi drugače in sem iz mase za kopel, milo in šampon izdelala unikatna darilca.

Maso sem kupila tukaj: https://www.lush.si/shop/product/category/path/1002/fun in izbrala zlato barvo Lush gold. Če bi temu namenila več časa, bi lahko naredila snežake ali kakšne figurice ter jih nataknila na palčke za lizike. Vsekakor pa je to uporabna ideja za vsako priložnost in jo lahko uporabite za materinski dan, rojstni dan… Iz 200 g mase sem izdelala 12 kopeli, ki sem jih razdelila med prijateljice in sosede. Majhno in pozorno darilo, narejeno iz srca.

Kako to narediš?

Maso sem narezala na približno enake kolute. Malo sem si navlažila roke, da se je masa lažje oblikovala, preveč pa ni priporočljivo, saj se začne penit in topit. Z modelčki za piškote sem izrezala oblike in vtisnila snežake, smrečice, seveda pa tudi gumbi niso smeli manjkat, ti so za srečo, kajne?

SDC11642 SDC11643

Vsak izdelek sem posebej zavila v prozorno živilsko folijo, da se ne bi posušil in začel pokati. Pripisala sem navodilo za uporabo, lepe želje in zaželela prijetno sprostitev in zlate sanje.

Tudi sama sem kopel preizkusila in sicer kroglico spenimo pod tekočo vodo, da nastane super pena in uživamo. Priznam, koža je bila po kopeli še bolj gladka in nežno dišeča.

Če vam je ideja všeč, se poigrajte in uključite v igro tudi otroke. Ne pozabite, v vsakem izmed nas se skriva otrok, nagajiv in ustvarjalen. Uživajte!

SDC11646